Кількість
|
Вартість
|
||
|
Буряк столовий «Бордо-237»
Коренеплоди округлі та округло-плоські, масою 230-500 г, гарного смаку та гарної лежкості, м'якоть інтенсивного темно-червоного кольору, щільна та цукриста.
Цей сорт добре зберігаються всю зиму без втрати смакових та товарних якостей.
Коренеплід занурений у ґрунт приблизно наполовину, що значно полегшує збирання врожаю.
Коренеплоди використовуються цілий рік до наступного врожаю у свіжому вигляді, тушковані та як приправи до перших та других страв, а також у консервованому вигляді для приготування маринадів та борщів.
Це сорт також використовується у вигляді дієтичного продукту. Його застосовують при лікуванні хвороб шлунково-кишкового тракту, при лікуванні анемії, діабету, гіпертонії.