Додайте товари до списку бажань
0

Насіння перцю в пакетах

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою
Відображення:

Перець - це загальна назва для різних видів рослин сімейства пасльонових, які виробляють плоди різних форм, розмірів, квітів та гостроти.

До найпоширеніших видів перцю належать:

  • Зелений перець: це незрілі плоди чорного перцю, які збираються до повного дозрівання. Вони мають свіжий, легкий смак і зазвичай використовуються у салатах та інших легких стравах.
  • Червоний перець: це зрілі плоди перцю, які мають яскраво-червоний колір і більш солодкий смак ніж зелений або чорний перець. Вони часто використовуються у приготуванні мексиканської та індійської кухні.
  • Чилі: це гострий перець, який надає гостроти та специфічного смаку. Він часто використовується в мексиканській та азіатській кухнях.

Корисні властивості перцю:

  • До складу перцю входить капсаїцин, який може допомогти зменшити запалення в організмі та покращити загальний стан суглобів при артриті. Має властивості, які можуть допомогти знизити рівень холестерину та кров'яний тиск, що зменшує ризик розвитку та появи різних серцево-судинних захворювань.
  • Антибактеріальні та антигрибкові властивості, які допомагають при боротьбі з інфекціями та грибковими захворюваннями.
  • Містить каротиноїди, які можуть допомогти захистити органи зору від можливих пошкоджень, а також поліпшити зір.
  • Містить флавоноїди, які можуть знизити ризик розвитку деяких видів раку, включаючи рак легень та рак молочної залози.
  • Допомагає покращити травлення, прискорюючи обмін речовин і знижуючи рівень цукру в крові, що робить перець дуже корисним для людей, які страждають на діабет.
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.