Кількість
|
Вартість
|
||
|
Мікрозелень (мікрогрін) «Рукола»
Молоді пагони Рукколи дуже цінуються своїм неповторним ароматом і гірчично-горіховим смаком, що надає незабутньою пікантності рибних і м'ясних страв, морепродуктів і салатів, фруктів та сиру, при цьому на заглушаючи, а навпаки, підкреслюючи їх смак.
Її мікрозелень є воістину не тільки унікальним джерелом мінералів і вітамінів, але і комплексу ефірних масел.
Паростки Рукколи благотворно впливають на обмін речовин в організмі, знижують рівень холестерину і підвищують гемоглобін.
Корисні речовини і властивості:
- наявність вітамінів А, В, С, Е, К;
- наявність мінералів - магній, цинк, залізо, селен, натрій, фосфор, йод;
- вміст органічних кислот і ефірних масел;
- забезпечує нормальну згортання крові;
- покращує роботу шлунково-кишкового тракту;
- загальне зміцнення імунітету.