Кількість
|
Вартість
|
||
|
Мікрогрін «Мангольд червоний»
Одна з найпопулярніших рослин на мікрозелень не тільки за рахунок свого красивого вигляду, але так само і за унікальні корисні властивості для організму.
Мікрогрін Мангольда мають насичені червоні стеблинки і зелені листочки, за що завоювали свою популярність у багатьох кухарів.
Має ніжний буряковий солодкуватий і свіжий смак і дуже м'який приємний післясмак.
Цінність паростків листовиї буряків воістину унікальна. Крім великого вмісту вітамінів С, В1, В2, РР, так само багата на каротин, білки, мінеральні солі і цукор.
Вживання пророщених насіння Мангольда сприяє зміцненню кісток і зубів, а за рахунок наявності бузкової кислоти - рекомендується для вживання діабетиками, так як дана кислота є інгібітором і сприяє регулюванню цукру в крові.
Якщо мікрозелень листових буряків вживати в складі соків - це сприятиме розширенню судин, поліпшенню пам'яті, ефективно допомагає очищати нирки, печінку і жовчний міхур.
Паростки використовуються скрізь: і в салатах, і в м'ясних стравах, і в свіжих соках.
Дійсно унікальна мікрозелень!