Кількість
|
Вартість
|
||
|
Мікрозелень (Мікрогрін) «Кінза»
Паростки і перше листя кінзи містять не тільки велика кількість корисних вітамінів, але так само необхідні мікроелементи.
Мікрогрін коріандру широко використовується не тільки при приготуванні салатів, але так само і в м'ясних «важких» стравах. Це обумовлено змістом в мікрозелень пектину, який підвищує виділення шлункового соку і поліпшує засвоєння даної їжі.
Так само паростки мікрозелень кінзи широко застосовуються при виробництві ковбасних виробів, маринадів і при консервуванні для додання злегка пікантного і пряного смаку.
Корисні речовини і властивості:
- комплекс вітамінів B, C і PP;
- пектин, каротин, рутин ;
- покращує колір і стан шкіри;
- позитивно впливає на судинну систему організму, зміцнюючи стінки і роблячи судини еластичнішими;
- зміцнює ясна і покращує мікрофлору ротової порожнини;
загальне зміцнення і підвищення імунної системи організму.