Кількість
|
Вартість
|
||
|
Мікрозелень (мікрогрін) «Горох»
Молоді пагони (мікрогрін) гороху включають в себе як стеблинки, так листя і вусики.
У кулінарії його паростки використовуються у великому різноманітті, починаючи з простого декорування до використання в салатах, перших стравах і навіть з фруктами. Така різноманітність зумовлена тим, що мікрозелень гороху дуже добре підкреслює різні смакові відтінки страв і дає гарний літній післясмак.
Молоді паростки так само володіють великою кількістю корисних властивостей:
зміст природного інсуліну, що дозволяє знизити цукор в крові;
вміст вітамінів A, B, C і фолієвої кислоти;
вміст клітковини в стеблах - допоможе зменшити показники холестерину;