Кількість
|
Вартість
|
||
|
Мікрозелень (Мікрогрін) «Гірчиця»
Паростки гірчиці - це прекрасний вибір для тих, хто любить в стравах певну гостроту і специфічну гірчинку.
Мікрозелень гірчиці використовують в кулінарії в різних напрямках: бутерброди, м'ясні та овочеві страви, салати, різні супи і навіть смузі.
Мікрогрін цієї культури багатий вітамінами C , B1, B2, кальцієм і залізом, магнієм і аскорбінової кислотою, а так же:
- допомагає при регенерації клітин організму;
- регулює на засвоєння білків, жирів і вуглеводів;
- стимулює роботи м'язів;
- нормалізує флору в травній системі організму;
- покращує роботу мозку;
- ну і звичайно ж зміцнює загальний імунітет.