Кількість
|
Вартість
|
||
|
Мікрозелень сочевиці - вітамінний джерело в маленькому паростку
Молоді проростки володіють цікавим делікатним смаком. У кулінарії в основному використовують в салатах.
У микрогрине сочевиці значний вміст вітамінів і амінокислот, білків і мікроелементів. В період проростання концентрація вітаміну С підвищується аж в 16 раз.
Завдяки всім цим факторам мікрозелень цієї культури дуже успішно використовується для швидкої реабілітації організму після серйозних захворювань, як профілактика та запобігання простудних захворювань.
Стимулює імунітет і кровотворення (збільшення гемоглобіну в крові), регулює цукор і омолоджує шкіру.
І весь цей потенціал здоров'я в маленьких паростках сочевиці.